Tehostettua palveluasumista tarjoava koti vanhuksille
Rinnekoti Järperlä

Palvelut ja hinnasto

Palvelut

Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota hoivapalveluidemme laatuun, sillä me haluamme varmistaa, että Rinnekoti Jäsperlässä asuminen on mahdollisimman vaivatonta ja mukavaa. Meillä asukkaat saavat turvallisen ympäristön, jossa he pääsevät liikkumaan vaivattomasti ja osallistumaan halutessaan arjen askareisiin. Rinnekodin asukkaat muodostavat tiiviin, perheenomaisen yhteisön, jonka elämään ja aktiviteetteihin kaikki asukkaat ovat tervetulleita.

Tarjoamme asukkaille päivittäiseen elämään liittyvät peruspalvelut.
Meillä asukkaamme saavat päivittäin itse tehtyä kotiruokaa ja leipomuksia, jotka loihtii meidän oma kokkimme, ja pitää vatsamme kylläisenä aamusta iltaan.

Siistijämme huolehtii kodissamme puhtaanapidosta ja näin ollen ylläpitää kotimme viihtyisyyttä ja turvallisuutta.

Peruspalveluiden lisäksi hoivakodissa on myös ammattitaitoinen parturikampaaja, joka on asukkaiden käytettävissä. Lääkäri vierailee Rinnekodissa talon puolesta kerran kuukaudessa, myös useammin asukkaan tarpeiden mukaan. Lisäksi tiloissamme toimii Kauneussalonki Nina, johon asukas pääsee hemmoteltavaksi, esimerkiksi jalka- tai kasvohoitoon. Hoivakodissa järjestetään hartaus joka toinen perjantai.

Hinnasto

Rinnekoti Jäsperlässä asumispalveluiden hinta muodostuu hoitomaksusta, huoneen vuokrasta sekä ruuasta ja mahdollisista asukkaan tarvitsemista lisäpalveluista.

Hoitomaksu: 101,50 € / vrk.
Ruoka: 15,30 € / vrk.

Vuokrat:
Yhden hengen huone 530 € / kk.
Kahden hengen huone 250 € / kk / asukas.